Amsterdam-Oost - Wijzelf NL

12 december: Informatieavond in Betondorp

08-12-2016

Betaalde klusjes doen via Wijzelf?
Voor iedereen in Amsterdam-Oost, die nog wat uurtjes over heeft en graag mensen uit de buurt wil helpen met diverse praktische klusjes in en rondom het huis. Meld je aan als aanbieder en schrijf je hier in: https://amsterdam-oost.wijzelf.nl/schrijf_je_in/inschrijven/aanbieder/registreren_stap_0.

Informatieavond in Betondorp: 12 december
Eerst wat meer informatie over hoe het werkt en wat het voor jou kan betekenen? Kom naar de informatieavond op 12 december in het Brinkhuis. Op deze avond zal door mensen van Wijzelf informatie worden gegeven over hoe het werkt als je via Wijzelf zorg of hulp gaat aanbieden. Dit kan betaald werk zijn, maar ook vrijwilligerswerk. Daarnaast is natuurlijk alle tijd voor het stellen van vragen. We hopen met veel nieuwe aanbieders kennis te kunnen maken!

Inloop 19:30, aanvang 20:00
Locatie: het Brinkhuis, Landbouwstraat 63, 1097 TM Amsterdam
E-mail amsterdam-oost@wijzelf.nl
Telefoon: 0630844690

De praktische klusjes waar het om gaat is o.a. schoonmaken, tuinonderhoud of boodschappen doen tegen betaling. Meer erover lezen?
https://amsterdam-oost.wijzelf.nl/het_werkt_zo.
En nog meer informatie over werken voor Wijzelf:
https://amsterdam-oost.wijzelf.nl/het_werkt_zo/over_werken_voor

Tip gerust vrienden of vriendinnen voor wie dit iets zou kunnen zijn en deel dit bericht. En like ons op Facebook: https://nl-nl.facebook.com/wijzelfamsterdamoost.