Wijzelf Amsterdam-Oost

Wij, bestuurders van Wijzelf Zorgcoöperatie Amsterdam-Oost zetten ons in voor bereikbare, betaalbare en betrouwbare hulp en zorg in Amsterdam-Oost. We doen dit onder andere door de profielen van iedereen die zich aanmeldt op ons online platform te controleren.

Dit doen we als volgt: Van alle aanbieders controleren wij de online aangeleverde gegevens. We bellen de persoon om persoonlijk kennis te maken en zo controleren we ook gelijk het telefoonnummer. We bekijken de online aangeleverde documenten zoals diploma's en certificaten. Wie zegt dat hij of zij een diploma heeft moet dit ook uploaden.

Mensen die persoonlijke verzorging aanbieden moeten hiervoor diploma's verzorgende of verpleegkundige hebben. Persoonlijk verzorgenden zoeken we ook persoonlijk op om deze diploma's ook zelf te zien. Van iedereen die we persoonlijk ontmoeten controleren we ook het ID-bewijs, dan krijgt een aanbieder het stempel "Gezien door Wijzelf".

Als er vragen of problemen zijn staan we natuurlijk ook graag voor je klaar. Zo maken we samen hulp en zorg voor elkaar weer zo normaal als vroeger.

Wil je doneren aan onze coöperatie? Dat kan. Je gift is welkom op onze bankrekening met nummer NL31RABO0310464390 t.n.v. Coöperatief Samenwerkingsverband Wijzelf AmsterdamOost U.A. Onze coöperatie is geen ANBI.

Bestuursleden

 • Robertjan Reininga

  Voorzitter

 • Willem Koelewijn

  Penningmeester

 • Jan Wolsheimer

  Bestuurslid

 • Emile Pieters

  Bestuurslid

 • Hanna Blom-Yoo

  Secretaris